No TV, no main lamp, no coffee table: The original wood white minimalist home of the cleansing homeowner

Design / Quality /

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

Life

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

Tempeature of love

The owner of this case is a couple. I saw us on the Internet to find us. Preliminary communication was mainly connected with the female homeowner. I talked to the designer very speculative. The homeowner prefers a clean feeling. Slight cleanliness, so there is extreme pursuit of life and living space.

According to the needs of the homeowner and living habits, we position the style as a minimalist style. Considering the practicality of the space, we use a large number of lockers to ensure the cleanliness of the space. The visual effect and comfort of the space.

In the porch space, we adopt the design of the shoe cabinet + grille, which can avoid the vision at a glance at the public areas, to increase the fun of the space invisibly, and protect the privacy of the homeowner.

Because of the hollow design, the grille is also conducive to the penetration of natural light penetration to the entrance area to keep the porch bright.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The space uses the wall to create a large number of storage cabinets. The color of the wood color is warm and comfortable to ensure the clean and tidy nature of the household space. The ground uses floor tiles, the original wood flooring design with the living room space is convenient to clean, and it is also conducive to the functional division of the space. Essence

The living room space is large. Because the space itself is made by minimalist wind, we initially suggested that the owner can incorporate the balcony into the space design, but the homeowner expressed his hope that he can retain the original space of the balcony. We choose to open the door of the door and the living room space, which can also ensure the transparency of the space. The black box gives the space a certain sense of existence.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The overall lamp design of the space is combined with a linear light belt and a spotlight. With the white simple ceiling, it is simple and generous. The ground is uniformly used to stitch the wood flooring design, forming a visual contrast with the white ceiling.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

Because the permanent population in this case is two people, there is no conventional sofa and coffee table in the space. Two single sofas are placed here to meet the daily rest. The wall surface is brushed with white latex paint. tidy.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The homeowner prefers the projector, so we abandon the design of the TV, and the latex paint brushes a large white wall to meet the needs of the owner’s projector to chase the drama. In this space, there is a written table to ensure that the owner has a quiet and independent office Space, using the porch shoe cabinet to create an open style, you can place common books.

The space of minimalist wind shows clean and translucent, and the area of ​​visual space increases. Chasing the drama at home after get off work after work is the most beautiful time of the day.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The food and kitchen area and the living room are integrated design. The space is mainly logs, the wooden wall plate + log storage cabinet, and the original wood ceiling to make the space warm and comfortable. Create the shape of the wooden grille and further enrich the sense of space.

The restaurant chooses a stable walnut and wood dining table. It forms a space comparison with the original wood of the space. The long dining table meets the family’s meal needs. The right side is used to make a hand -to -hand storage cabinet. Get up and ensure the neatness of the space.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

We choose white cabinets in the kitchen space, forming integrity with the space, and the one -shaped kitchen line is reasonable. The outer long island platform is designed, which can also achieve a certain spatial functional division.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The island can also be used as a food preparation area or a western food area. The white rock plate is easy to clean. We use an embedded design in large electrical appliances to reserve space to ensure uniformity. Essence

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The master bedroom space is a suite design. The space continues the white + log of the house in the guest restaurant, creating a simple and comfortable space, and the simple match is the least visual fatigue.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The lighting of the space is better. Considering that it is a resting space, we use the main light design to make the space feel at an atmosphere under the night.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

White latex paint brush the space wall without any decorations, so as to show minimalist quality of life. The original wooden bed with the original wood texture is still a soft, natural, and temperature atmosphere.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

The second bedroom is opposite the master bedroom. The space design method is consistent with the master bedroom. The space is combined with white and logs to create a gentle and comfortable sense of space. The curtains are consistent with the whole house. Show looming beauty.

The cloakroom uses step -entry design. The space pattern is spacious. The overall use of logs. The strong texture of the texture is now in front of it, as if walking into the feeling of nature. beauty of.

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

We chose to set up the outside of the cloakroom. In order to not be too abrupt, there is a space to reserve space at the right hand side of the cloakroom entry to create a integrated design.

Primitive apartment map

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

Layout plan

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

More works of designers,

无电视、无主灯、无茶几:洁癖屋主的原木白色极简家

Welcome to the small program below to view it ~

About the Author

You may also like these