200 square meters of “Yungu Famous Court” modern French style house, landscape tea room, built the urban soft and warm home

We never copy ourselves,

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Every time our design is “exploration”.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Project Name | Winter Golder

Project location | Yungu Mingting

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Project information | 200㎡ flat floor

Design style | Modern French style

Project Design | Zun Dao International Design

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

The structure of the primitive space is not necessarily unreasonable. First of all, after grasping the basic needs of the owner, find everything that possibilities, and the use of the shape and accessories in the structure, and solve the original and unreasonable situation. The beautification of color and light makes the space more soul.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Use materials:

Art paint, rock plate, marble, metal, wooden face, wall plate, PU lines, Changhong glass, etc.

Know the homeowner

—————

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Gentle and romantic, happy and beautiful

The owner is a fan of respecting the Tao. Before the decoration, we have paid attention to us for half a year.

This case is a house on the second floor. The original room type with the north courtyard, which caused the owner’s headache to have a poor lighting, and the restaurant is not large enough … We re -planned the space layout for the owner, provided detailed spatial color and material solution solutions Essence Only customized, not copy.

Being able to solve the difficulties of the owners with design, enhance the sense of happiness in residence, and create a beautiful home life is really a sense of accomplishment.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Design their home

Modern French | Houses | Yungu Mingting

▲ Primitive apartment map vs plane layout chart

Primitive apartment analysis

Disadvantages:

1. The restaurant is relatively small, it is inconvenient to use, and it is not transparent;

2. The aisle is long, there is no light, and the space is wasting;

3. Unreasonable public health layout, small space, inconvenient use;

4. The public health is facing the bedroom, the feng shui is not good, and the living experience is poor;

5. The terrace is narrow and the utilization rate is low.

Operational advantages:

1. The overall space of the house is relatively regular;

2. With the yard to improve the comfort of residence.

Plan change description

1. After removing the entrance wall of the household, use a set of cabinets with a back of the back to make full use of the space;

2. Remove a wall in the cloakroom and the excess wall of the small room, and open the restaurant area;

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

3. Incorporate the aisle of the north terrace into the room, which greatly increases the indoor utilization rate;

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

4. The kitchen space is opened and made into an open kitchen to increase the island and bar table to expand the table space. And form a ring moving line;

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

5. Use the load -bearing wall to arrange the dining table, weaken the wall while adding room to use;

6. After the space of the original yard was removed, it was re -padded into two floors. The tea room above and the storage room below greatly increased the storage space of the home.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

living room

▲ SU facade design drawing

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

▲ Effect chart

The living room is the main part of the entire house. The corner of the wall weakens the arc. The arc shape of the wall background wall borrows the arc shape of the wall to make two and a half arcs inward to form a fence and add a warmth.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

The wall surface eliminates a large number of traditional French lines, angle flowers and symmetrical repetitive techniques. The curved shape is embedded in the lamp band and metal edge strip, which stretches the space and increases the sense of atmosphere.

The balcony is included in the living room, and the living room space is more open. The open decorative cabinet is connected to the background wall of the sofa, and the lighting of the light shows the space quality.

One or two lines and corner flowers on the left side of the TV background wall are made, and one of them uses invisible doors as the door of the daughter’s room. Another group of installation wall lamps add fun to the space and create a warm atmosphere. The arc floor echoes the other curved elements of the space. The combination of lines, rock plates and metal elements is more agile and textured.

The design of the living roomless lamp design makes the lights more layered. The combination of PU lines and angle flowers shows French elegance. The arc top stretches the space with a sky lamp that runs through the front and rear.

restaurant

The right position of the household design is designed with a set of suspended porch cabinets. The white floor, simple lines with suspended cabinets and Roman columns, French elegance starts from the household. The interspersing of the elements of stone and metal, combined with lights, is warm and high.

The original restaurant’s space scale was relatively small. The excess wall was removed. With the “L” type load -bearing wall, the dining table was combined with it to form a unique restaurant space, which resolved the embarrassment of load -bearing walls.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

In the “L” wall surrounded by the restaurant, two layers of plate frames were made with the help of space, and the table was separated from the desk with the wall. The wall of the restaurant is decorated with a triangular structure with a triangular structure, and an electronic fireplace is inlaid, which brings warmth to this cold winter.

The restaurant and the desk space are separated by the beam on the top surface, and the two spaces are connected with a special pearl crane light.

On the right side of the dining table, a set of cabinets are designed with the pillar body, which not only hides the pillar body, but also increases the storage space. Create a small landscape area on the other side to add a trace of vitality and vitality to the family.

The combination of the morning bar and cabinets in the window of the window not only extend the space on the table, but also the scenery and breakfast outside the window. Life can be so comfortable.

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

Master bedroom

The master bedroom is treated with stitching and contrasting colors, and the Roman column, rock plate and wall coatings are combined. The corner shape of the jumping color connects the two walls. The corner of the sun is excessive with a curved method. The design of the main light without the main light makes the light more layered and creates a gentle and comfortable space.

The shape of the corner is combined with the bedside cabinet, and the suspended bedside cabinet also extends with the help of the shape. The partition wall of the master bedroom and the main guard is used as a partition with glass bricks. The transparent light is not transparent, which not only maintains privacy, but also increases the lighting of the bathroom.

Daughter room

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

The daughter’s room uses a soft color tone to create a warm atmosphere. The inner side of the entire wardrobe is made into an open lattice and the suspended bedside table is integrated to meet the storage and more design. The background wall of the bed is combined with the lines and the Great Wall board, which is not simple. After the original bay window was removed, it was changed to a bay window cabinet and dressing table, which greatly increased the use of space.

bathroom

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

The main guard used the moisture -proof gypsum board to make the design of the main lamp, with the light band, full of atmosphere. The one -shaped suspended bathroom cabinet is convenient for cleaning, connecting to the dressing table, which is more beautiful to increase the table.

Tea room

The large floor -to -ceiling windows of the tea room combined with the PU stone skin paved with the wall surface, which increased the three -dimensional sense of space and introduced the natural environment into the room. The circular sunroof is used as the lighting point of the tea room. The depth of the beam body is weakened by the form of double -layer gypsum board ceiling and line lights.

patio

Through the tea room to the courtyard, the first is the leisure platform in front of the storage room. Put a lounge chair to enjoy the leisurely afternoon time. The casual chair is connected to the pool and the water lilies curtain wall. In front of the pool is ground hardening and lawn. On the other side of the courtyard is the storage room separated after the paddling, and the storage space is more sufficient.

Behind-the-scenes

A wonderful story about home

—————

—————

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

▲ SU facade design drawing

▲ SU facade design drawing

▲ SU facade design drawing

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

▲ SU facade design drawing

▲ SU facade design drawing

▲ SU facade design drawing

▲ SU facade design drawing

▲ Effect chart

▲ Effect chart

▲ Effect chart

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

▲ Effect chart

200㎡「云谷名庭」现代法式风洋房,景观茶室、构筑都市柔美暖居

▲ Effect chart

▲ Effect chart

▲ Effect chart

About the Author

You may also like these